| Auuu za nju bi i srce dao:(:( | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
**NINICA** Admin
Broj poruka : 148 Godina : 113 Lokacija : Shetam se po meseceu..I pushtam da me zwezde wode..xexe..daaa:) Hobi : Dodji mi makar u san,jer zelim te bar u snu..Samo cuti i lazno me ljubi jer sutra te gubim..:( Raspoloženje : Srecna sam shto je i on srecan..A istovremeno sam ljuta,tuzna,razocarana i ne zanljubljena.. Datum upisa : 30.08.2008
| Naslov: Auuu za nju bi i srce dao:(:( Pet 26 Sep - 19:48:29 | |
| Decko i devojka su bili zajedno i mnogo su se voleleli..Jednog dana otisli su na izlet na obliznje jezero.Dok su se kupali i uzivali,devojci je pozlilo i onesvestila se.
Ubedjivala je decka da joj nije nista,da je to od sunca,ali on je insistirao da odu u bolnicu.Ona se tamo lekaru pozalila na bolove u grudima i cestim nesvesticama.Odmah su je poslali na EKG.Rezultati su pokazivali da je srce pocelo da joj otkazuje i procenjivali su joj najvise 5 dana.
Bila je obavezna hitna transplatacija srca.Medjutim nisu mogli da nadju donatora.Bila je u bolnici danima a njenog decka nigde nije bilo.Nije je obilazio a njoj je bilo sve teze.Kada su konacno pronasli novo srce za nju,operacija je zakazana.
Dan pred operaciju je dosao je njen decko da je vidi.Reko joj je da je voli.poljubio je i reko cao,zatim je otisao.
Operacija je porsla dobro i ona se oporavljala. Na dan kada je izasla iz blonice,bili su svi tu.Porodica,prijatelji,ali ne i njen decko.
Kada je pitala mamu gde je ona joj je rekla:ZAR TI NIKO NIJE REKAO KO TI JE DAO SRCE!!!
REPOSTUJ OVO ZA 5min I DOGODICE TI SE NESTO PRELEPO!! ISTINA JE!! | |
|
| |
**Tinkerbell Annie** Admin
Broj poruka : 192 Godina : 29 Lokacija : Ja i Annie u shopingu Hobi : RBD slicice Raspoloženje : Savrsheno! Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Auuu za nju bi i srce dao:(:( Čet 6 Nov - 13:30:43 | |
| | |
|
| |
~*Shady Lady~* Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 58 Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Auuu za nju bi i srce dao:(:( Sub 10 Jan - 14:13:50 | |
| | |
|
| |
**Tinkerbell Annie** Admin
Broj poruka : 192 Godina : 29 Lokacija : Ja i Annie u shopingu Hobi : RBD slicice Raspoloženje : Savrsheno! Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Auuu za nju bi i srce dao:(:( Sre 14 Jan - 1:29:26 | |
| | |
|
| |
**NINICA** Admin
Broj poruka : 148 Godina : 113 Lokacija : Shetam se po meseceu..I pushtam da me zwezde wode..xexe..daaa:) Hobi : Dodji mi makar u san,jer zelim te bar u snu..Samo cuti i lazno me ljubi jer sutra te gubim..:( Raspoloženje : Srecna sam shto je i on srecan..A istovremeno sam ljuta,tuzna,razocarana i ne zanljubljena.. Datum upisa : 30.08.2008
| Naslov: Re: Auuu za nju bi i srce dao:(:( Ned 18 Jan - 22:49:06 | |
| | |
|
| |
× Karla × Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 66 Godina : 29 Lokacija : U osmom nebu........sa RBD Raspoloženje : :] Datum upisa : 22.01.2009
| Naslov: Re: Auuu za nju bi i srce dao:(:( Čet 22 Jan - 23:24:41 | |
| | |
|
| |
**NINICA** Admin
| Naslov: Re: Auuu za nju bi i srce dao:(:( Pon 26 Jan - 18:04:24 | |
| Kako je on extra..Dao je srce swojoj devojci..:( | |
|
| |
~*Shady Lady~* Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 58 Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Auuu za nju bi i srce dao:(:( Pon 2 Feb - 19:35:55 | |
| | |
|
| |
eduarda briški Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 26 Godina : 27 Lokacija : kako ste Raspoloženje : super Datum upisa : 04.08.2009
| Naslov: Re: Auuu za nju bi i srce dao:(:( Uto 4 Avg - 23:39:09 | |
| Decko i devojka su bili zajedno i mnogo su se voleleli..Jednog dana otisli su na izlet na obliznje jezero.Dok su se kupali i uzivali,devojci je pozlilo i onesvestila se.
Ubedjivala je decka da joj nije nista,da je to od sunca,ali on je insistirao da odu u bolnicu.Ona se tamo lekaru pozalila na bolove u grudima i cestim nesvesticama.Odmah su je poslali na EKG.Rezultati su pokazivali da je srce pocelo da joj otkazuje i procenjivali su joj najvise 5 dana.
Bila je obavezna hitna transplatacija srca.Medjutim nisu mogli da nadju donatora.Bila je u bolnici danima a njenog decka nigde nije bilo.Nije je obilazio a njoj je bilo sve teze.Kada su konacno pronasli novo srce za nju,operacija je zakazana.
Dan pred operaciju je dosao je njen decko da je vidi.Reko joj je da je voli.poljubio je i reko cao,zatim je otisao.
Operacija je porsla dobro i ona se oporavljala. Na dan kada je izasla iz blonice,bili su svi tu.Porodica,prijatelji,ali ne i njen decko.
Kada je pitala mamu gde je ona joj je rekla:ZAR TI NIKO NIJE REKAO KO TI JE DAO SRCE!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Auuu za nju bi i srce dao:(:( | |
| |
|
| |
| Auuu za nju bi i srce dao:(:( | |
|