| Shta mislite o Miji??? | |
|
+7× Karla × **NINICA** *~**Any RBD**~* **Tinkerbell Annie** Taca '95 Any Kristina-Rebelde nina ~*~ZwOnChIcA~*~ 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
~*~ZwOnChIcA~*~ Admin
Broj poruka : 28 Godina : 30 Lokacija : ♥Sa Ponchom na pustom ostrvu u akciji......ups...♥♥♥ Hobi : Tenis, odbojka, slushanje muzike, pevanje, chitanje,.... Raspoloženje : pa sve dok je u pitanju RBD odlichno je.. Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Shta mislite o Miji??? Čet 16 Okt - 19:36:19 | |
| | |
|
| |
Kristina-Rebelde nina Moderatori
Broj poruka : 139 Godina : 30 Lokacija : Sa Ponchitom u Mexicu Hobi : Cantar,bailar i tocar Raspoloženje : CoOL Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Miji??? Pet 17 Okt - 13:04:01 | |
| Mia je NAJLEPSA od dewojaka(narawno ukusi su razliciti ali budimo realni ne mogu reci da Dul lepsa samo zato sto mi je zao sto se zbog toga ona cima u seriji),smesna je zbog swojih uzrecica,FENSI je,a Poncho joj extra stoji.Osoba je koja zna da WOLI,sto je za mene bas vazno! | |
|
| |
Taca '95 Any Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 61 Godina : 28 Lokacija : Uwek sa Any i Ponchom Raspoloženje : Uwek wedra Datum upisa : 12.10.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Miji??? Sub 18 Okt - 18:15:19 | |
| Skroz blesawa,uwek u dobrom drustwu,zna da woli i zna da bude woljena.Najzgodnija,najlepsa,najneznija....ma swe u swemu-WRH JE!!!! | |
|
| |
**Tinkerbell Annie** Admin
Broj poruka : 192 Godina : 29 Lokacija : Ja i Annie u shopingu Hobi : RBD slicice Raspoloženje : Savrsheno! Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Miji??? Uto 25 Nov - 20:17:01 | |
| super je mada me nervira kada je razmazna | |
|
| |
*~**Any RBD**~* Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 6 Godina : 27 Lokacija : Siempre con Anny Raspoloženje : ~*Kako kad*~ Datum upisa : 03.01.2009
| Naslov: Re: Shta mislite o Miji??? Sub 3 Jan - 20:59:28 | |
| | |
|
| |
Taca '95 Any Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 61 Godina : 28 Lokacija : Uwek sa Any i Ponchom Raspoloženje : Uwek wedra Datum upisa : 12.10.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Miji??? Sub 3 Jan - 23:46:34 | |
| **Tinkerbell Annie**,apsulutno se slazem sa tobom...jeste da je razmazena i to me nerwira,ali joj to ipak dobro stoji,lepo je to odglumila... | |
|
| |
**NINICA** Admin
Broj poruka : 148 Godina : 113 Lokacija : Shetam se po meseceu..I pushtam da me zwezde wode..xexe..daaa:) Hobi : Dodji mi makar u san,jer zelim te bar u snu..Samo cuti i lazno me ljubi jer sutra te gubim..:( Raspoloženje : Srecna sam shto je i on srecan..A istovremeno sam ljuta,tuzna,razocarana i ne zanljubljena.. Datum upisa : 30.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Miji??? Sub 10 Jan - 1:51:07 | |
| mnogooo simpa.. | |
|
| |
× Karla × Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 66 Godina : 29 Lokacija : U osmom nebu........sa RBD Raspoloženje : :] Datum upisa : 22.01.2009
| Naslov: Re: Shta mislite o Miji??? Čet 22 Jan - 23:15:35 | |
| - Kristina-Rebelde nina ::
- Mia je NAJLEPSA od dewojaka(narawno ukusi su razliciti ali budimo realni ne mogu reci da Dul lepsa samo zato sto mi je zao sto se zbog toga ona cima u seriji),smesna je zbog swojih uzrecica,FENSI je,a Poncho joj extra stoji.Osoba je koja zna da WOLI,sto je za mene bas vazno!
| |
|
| |
~*Shady Lady~* Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 58 Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Shta mislite o Miji??? Pon 2 Feb - 19:23:22 | |
| ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) tako je | |
|
| |
jolanda Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 9 Godina : 29 Lokacija : u kuci Raspoloženje : super Datum upisa : 01.09.2009
| Naslov: Re: Shta mislite o Miji??? Uto 1 Sep - 15:47:27 | |
| do bola razmazena ali je super drugarica i ume da voli..sta joj fali? stvarno je super... | |
|
| |
***ikamia-princess*** Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 3 Godina : 27 Lokacija : *******MY PINK ROOM,AND MY PINK COMPUTER******* Raspoloženje : ***I am fabulous,pink and verry happy Datum upisa : 05.09.2009
| Naslov: Re: Shta mislite o Miji??? Ned 6 Sep - 14:53:33 | |
| <FONT color=green></FONT><FONT face="Comic Sans Ms"></FONT>*******MIA COLUCCI********NAS DVE SMO SLICNE*******MENE SVI ZOVU IKAMIA,ZATO STO BAS LICIM NA MIU COLUCCI*******I PONASAM SE KAO ONA,BAS SAM RAZMAZENA*******ONA I JA SMO COOL,RAZMAZENE,PRELEPE,POPULARNE,APSOLUTNO NAJ*******,,OH KAKO JE TESKO BITI JA*******TO NIKO NE ZNA******* | |
|
| |
Nyx Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 7 Godina : 34 Lokacija : Dubrovnik Hobi : crtanje, novinarstvo Raspoloženje : buahahahahaaaa Datum upisa : 15.10.2009
| Naslov: Re: Shta mislite o Miji??? Pet 16 Okt - 0:35:56 | |
| haha ma mia je super... djetinjasta je skroz al zbog tog i je simpaticna | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Shta mislite o Miji??? | |
| |
|
| |
| Shta mislite o Miji??? | |
|