<3anahi_x_siempre<3 Admin
Broj poruka : 211 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: sta mislite o njemu Ned 14 Sep - 10:10:50 | |
| | |
|
``*IwanaRBD*`` Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 21 Lokacija : BEOGRAD Datum upisa : 05.10.2008
| Naslov: Re: sta mislite o njemu Pon 6 Okt - 20:11:30 | |
| sta mislim o njemu????..................................... ................pa,ovako,mislim da je on,naj,naj,naj,naj,naj,naj,naj,naj,naj,naj,naj,najnaj,naj,naj,naj,naj,naj ,najboji,najlepsi,i sve naj,naj.blokirao mi je mozak ali uglavnom,ja ga obozavam,ne mogu da zivim bez njega(na monitoru) i mnogo ga volim,i to je to. ne znam sta da kazem,..................ali mislim da ste shvatili !!!!! | |
|
Kristina-Rebelde nina Moderatori
Broj poruka : 139 Godina : 30 Lokacija : Sa Ponchitom u Mexicu Hobi : Cantar,bailar i tocar Raspoloženje : CoOL Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: sta mislite o njemu Pet 17 Okt - 13:19:51 | |
| Cool chavo!Kako je dobro radio ono ustima na koncertu!!Sooper je on! | |
|
**Tinkerbell Annie** Admin
Broj poruka : 192 Godina : 29 Lokacija : Ja i Annie u shopingu Hobi : RBD slicice Raspoloženje : Savrsheno! Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: sta mislite o njemu Pet 17 Okt - 18:36:13 | |
| - ``*IwanaRBD*`` ::
- sta mislim o njemu????.....................................
................pa,ovako,mislim da je on,naj,naj,naj,naj,naj,naj,naj,naj,naj,naj,naj,najnaj,naj,naj,naj,naj,naj ,najboji,najlepsi,i sve naj,naj.blokirao mi je mozak ali uglavnom,ja ga obozavam,ne mogu da zivim bez njega(na monitoru) i mnogo ga volim,i to je to. ne znam sta da kazem,..................ali mislim da ste shvatili !!!!! | |
|
Taca '95 Any Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 61 Godina : 29 Lokacija : Uwek sa Any i Ponchom Raspoloženje : Uwek wedra Datum upisa : 12.10.2008
| Naslov: Re: sta mislite o njemu Sub 18 Okt - 18:22:01 | |
| Sta mislim o njemu?Uff cowece.....to je najlakse pitenje koje mi je ikada iko postawio!!!!!! On je presladak i prezgodan i najbolje mu stoji Dul.....ma skoro wrh(na wrhu je Poncho) | |
|
× Karla × Ti prvi put cujesh za anny
Broj poruka : 66 Godina : 29 Lokacija : U osmom nebu........sa RBD Raspoloženje : :] Datum upisa : 22.01.2009
| Naslov: Re: sta mislite o njemu Čet 22 Jan - 23:49:54 | |
| - Taca '95 Any ::
- Sta mislim o njemu?Uff cowece.....to je najlakse pitenje koje mi je ikada iko postawio!!!!!!
On je presladak i prezgodan i najbolje mu stoji Dul.....ma skoro wrh(na wrhu je Poncho) iako mi je prije bio zgodniji...sad mi više nije zgodan | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: sta mislite o njemu | |
| |
|